U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

Bewust in je lijf in 12 weken…

 

12 weken waarin je lichaam centraal staat. Alles is welkom! JIJ bent welkom!

 

Is je lichaam steeds gespannen? Voel je je regelmatig overprikkeld? Doet het hier en daar pijn, zonder aanwijsbare reden? Vraagt je lijf om aandacht maar weet je niet hoe en wat? Voel je de stress letterlijk in je lijf? Of voel je je lichaam vrijwel niet en speelt alles zich vooral boven je schouders af? Wil je meer ruimte en leven ervaren?

 

Je wilt een lichaam wat leeft en beweegt. Je wilt meer vrijheid om de dingen te doen die je graag doet en die je moet doen. Je lichaam heeft wel aandacht nodig, JOUW aandacht. 

In dit 12 weken programma begeleid ik je met liefde en aandacht in de wereld van je lichaam. En het houdt niet op bij je lichaam…. emoties, gedachten, energie spelen een belangrijke rol.


Waar kies je voor?

Ik noem dit traject ook wel Introspectie via het lichaam. Kortom: een holistische aanpak in 12 weken, waarin wij samen kijken naar:

 

fysiek        Wat zit er vast? Wat doet pijn en waarom? Hoe krijg je er

                meer beweging in? Hoe voorkom je dat het terug komt of erger wordt?

 

emoties    welke emoties komen steeds op? wat doet het met je als je pijn hebt of je lijf even niet meer wil? welke invloed heeft het fysieke en mentale op je                             emotionele? Zijn er emoties waar je nog niet mee om weet te gaan? Zijn er nog onverwerkte gebeurtenissen in je systeem?mentaal    welke overtuigingen beperken je? en welke invloeden hiervan zijn voelbaar in je lijf? Kan het anders?

 

Energetisch & Spiritueel vraagstukken hierover komen ter spontaan ter sprake tijdens sessies. Mijn ervaring is dat deze vaak in beweging komen door de bovenstaande 3 aan te spreken.

 

Meest belangrijke intentie is: Wat kun je er zelf aan doen?Ben je eraan toe om je lichaam echt te accepteren en ernaar te luisteren?

 

Elk lichaam is uniek!

Uiteraard met anatomische en fysiologische wetmatigheden zoals bijvoorbeeld: werking bloedsomloop, iedereen heeft boten, huid, spieren en bindweefsel.. dat soort vastomlijnde dingen waar ik iedereen soort over een kam kan scheren…

Maar verder heeft elk lijf zijn/haar eigen taal, met accenten, gebaren, subculturen, acties, reacties die afhankelijk zijn van jouw referentiekader, jouw komaf, jouw ervaringen, jouw gevoelens en gedachten, die zich tijdens je leven in je zijn nestelen. 

We leren samen de taal van jouw lichaam zodat jij het beter kunt verstaan wanneer het je iets te vertellen heeft (bijv. een duidelijke JA of duidelijk NEE). Dan kun je er echt iets mee. Mijn taalgevoeligheid helpt hierbij.

 

Welke methode?

Aandacht en maatwerk! Maatwerk en aandacht! 

Dat is het meest belangrijke uitgangspunt. 

 

Ik neem 44 jaar kennis in eigen lichaam mee, waarvan 12 jaar vrij intensief in het lichaamswerk. 7 jaar hiervan in eigen praktijk voor massages, adem-coaching en emotioneel lichaamswerk. Ik ontvang je met alles wat ik ben, weet en kan …. niet meer en niet minder. 

 

Natuurlijk heb ik opleidingen, trainingen en retraites gevolgd… Alle technieken zitten in mijn lijf, belichaamd, en komen naar boven wanneer het nodig is. Als je hier klikt, kun je een overzicht vinden van de gevolgde opleidingen en trainingen (dit is uiterlijk 15 feb 2020 online :)

 

Je lichaam heeft aandacht nodig, JOUW aandacht!

 

Ben je nieuwsgierig? ben je er klaar voor? Niet meer weg rennen, maar de dingen gewoon aan gaan? Houdt iets je nog tegen of wil je het heft in eigen handen nemen? 

 

Wat is het commitment?

  • dagelijks 30-45 minuten aan oefening en reflectie

  • 7 x 1-op-1 met mij. De afspraken duren 1,5 à 2 uur. (in geval van de-armouring duurt een sessie 2-3 uur)

  • de eerste maand is een soort kickstart waarin we elkaar wekelijks zien.

  • nazorg per app of telefoon

  • jouw systeem wordt niet gepushed, wel uitgenodigd.

  • je krijgt een ‘werkboek’ die we verder aanvullen in de loop van het traject. 

  • de dagen worden vooraf afgesproken

  • ivm eventuele vakantie of ziekte, mag het traject in onderling overleg verlengd worden met 2 weken. 

  • de Jubileum-prijs voor dit traject is €999,- t.w.v. €1200,- (gespreid betalen 4x €250,-). 

De praktijk bestaat in 2020 7 jaar 

JA, ik ga ervoor!

 

Als je mij nog niet kent, kan ik me voorstellen dat je eerst kennis wilt maken en even wilt voelen of er een klik is. We kunnen een korte bel-afspraak inplannen of nog beter, plan een massage of een ademsessie met mij in, zodat je ook gelijk mijn aanraking kunt ervaren.

 

WELKOM! Je kunt mij bereiken op 0643888771 of juli@groenemassage.nl

 

Warme groet, Juli


 

 

                                                             

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?