U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

Juli PohanJuli Pohan

 Mijn naam is Juli Pohan, 

Geboren en getogen in Berlijn als dochter van een Indonesische vader en een Roemeense moeder. Na wat jaren in Duitsland, Indonesië en Limburg te hebben gewoond, heb ik zo'n 20 jaar geleden mijn wortels in Rotterdam laten schieten. 

Sinds 2005 ben ik ondernemer. Eerst als Interim Professional in de 'snelle' telecom wereld. Deze wereld ging me wel goed af, maar paste niet bij mij. Het putte mij uit en ik begon fysiek te voelen dat t niet mijn ding was. In 2009 besloot ik om alles weg te doen en eerst te gaan reizen in Zuid-Amerika. Heerlijk! Wat een pracht en praal van een natuur en wat een rust. Tijdens deze 6-maanden reis werd het me duidelijk dat ik mijn leven drastisch wilde veranderen, niet meer terug de commerciële wereld in, maar uitvinden en doen waar ik blij van word. 

Pas in 2012 kwam ik mijn jeugdliefde weer tegen..... Massage!!! Na een jaar fulltime scholing op gebied van Sportmassage en Shiatsu en heeeeeel veel oefenen, startte ik begin 2013 Groene Massage. Wow wat een avontuur. Inmiddels duizenden massages verder en heel wat trainingen verder, ben ik nog steeds blij als een kind dat ik dit 'mijn werk' mag noemen.

Een andere oude liefde van mij is lekker eten. Ik vertel er graag in geur en kleur over en in 2015  was het voor mij het logische gevolg om een training als detoxcoach te volgen. 

En toch ontbrak nog iets...... Begin dit jaar, 2016, onderging ik uit nieuwsgierigheid een ademsessie. Transformational breathing oftewel verbonden ademhaling. FANTASTISCH.... Dit wilde ik ook kunnen begeleiden. En ja, inmiddels driekwart jaar mag ik je ook met ademsessies begeleiden. En heb ik er tot nu toe al iets meer dan 100 erop zitten.

Wat kan ik je nog over mij vertellen?? 

Ik ben een optimist van geboorte, nieuwsgierig, avontuurlijk, ik houd van moeder aarde, voel mij sterk verbonden met natuurgeloven doch met veel respect naar conventionele religies, tikkeltje eigenwijs, heb een vrij hoog plichtsbesef, gastvrij en bied graag een veilige en warme omgeving.

Voel je welkom!

 

Warme groet, Juli